KARAMAN RENKLENİYOR

TAKİP ET

Karaman Belediyesi ekipleri, il genelindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyanarak yenileniyor. Kırmızı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor.
 
Karaman Belediyesinden alınan bilgilere göre Eski canlılığını kaybeden kaldırım ve bordür taşları yeniden Kırmızı ve beyaz renklerle boyanıyor. İlimize ayrı bir renk katan boyama işleri tüm ana cadde ve ara sokaklarımızın boyanması ile devam edecek.

Kırmızı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturacak. Yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edecek. İki farklı renk tonlarıyla boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve yayalar için güvenli hale getiriliyor.

Kavşak bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilimize modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünülüyor. İlimizin pırıl pırıl modern ve bakımlı bir görünüme kavuşması için yapılan bu çalışmaları çok önemsendiği ifade edildi.
 



savaşkalayci savaş kalaycı karaman belediyesi karaman karamanolay karaman haber karamanhaberleri karaman haberleri