NEDEN OSMAN SAĞLAM? 

TAKİP ET

Yaklaşık 260.000 nüfusu ile Karamanımız orta ölçekli iller arasında olsa da Türkiye'nin aynası bir şehir. Türkiye'de ne olursa Karaman'da da o olur. Karamanlılar bilhassa kendilerini dinleyen, endişelerini anlayan bir vekil istediler.

Osman Sağlam’ın samimi tepeden bakmayan tavırları halkın güvenini kazanmasına neden oldu. Külliyede üst düzey görevlerde olmasına rağmen her daim Karaman’la iç içeydi, seçmenin sorunlarında her daim haberdardı. Hayal tüccarlığı yapmadı, hep dürüst oldu. Toplumun her katmanıyla, amiriyle, memuruyla, patronuyla işçisiyle, sanki Karamanımızda ikamet ediyormuşçasına ortaya koyduğu samimi yaklaşımıyla iletişim kurdu ve dahası onların ihtiyaçlarını karşıladı. Ankara’da bulunduğu pozisyon gereği, iktidarımızın sürdürülebilir politikalarını yakından takip ederken Karaman halkı ile kurduğu sevecen ve dürüst iletişim kabul görmesine neden oldu. 

Daha milletin vekili olmadan sivil toplum örgütleri, akademik kurumlar, iş dünyası ve yerel halkla oluşturmuş olduğu samimi ve kompleksten uzak bağ, Karaman’ın geleceği için doğru insan Osman Sağlam izlenimini çoktan oluşturdu. Ankara’yı tanıyor olması Karaman için bir şans. Osman Sağlam Karaman’ı Ankara’ya taşıyacak, Ankara’dan aldığı güçle de Karaman’ı kalkındırmaya devam edecek, isteğe, bilgi ve birikime ve de güvene sahip bir isim. Karaman halkı 15 Mayıs sabahı Osman Sağlam’ı Ankara’ya Karamanımızın vekili olarak uğurlayacak. 

karaman osman sağlam akparti karamanolay