Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ'da yapmış olduğu paylaşımda önemli noktalara değindi.

TAKİP ET

Baştuğ; "Bugün görüyoruz ki, "OHH OHH" diye haykıranların vatandaşa "OFF" çektirdiği ZAManlar yaşanıyor

Ülkemizin son zamanlarda ki en yoğun gündemi ardı arkasına gelen zamlar. Bu zamlardan sonra sosyal medyadan yapılan paylaşımlar dikkat çekti.Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ'da yapmış olduğu paylaşımda önemli noktalara değindi.

Baştuğ; "Bugün görüyoruz ki, "OHH OHH" diye haykıranların vatandaşa "OFF" çektirdiği ZAManlar yaşanıyor.

Bu milletin "VEBALİ" sizin boynunuzda;

Benzin 28 TL’den 34 TL’ye,

Motorin 26 TL’den 32 TL’ye yükseldi.

Bu zamlar gelecek olan zamları da arkasından getirecektir.

Elektriğe, doğalgaza, gıdaya, insanların en temel ihtiyaçlarına gelecek olan zamlar, ardı arkası kesilmeden devam edecek gibi görünüyor. Bu zamların sorumluları kışın daha da "AH" alacak.

Vaziyet öyle ki, bu süreçte öyle görünüyor ki, üretim alanları, küçük işletmeler buna benzer birçok alanda kapanma yaşanacak. Güven ortamının olmadığı, önünün görülmediği bu durum karşısında, gerekli yatırımların gelmesi sağlanamaz, üretimin önü açılmaz, kısa, orta ve uzun dönemde yapılması gereken ekonomik hamleler yapılmaz ise çok büyük etkileler ile karşı karşıya kalacağız.

Kısa bir süre sonra Döviz Kurunda;

Dolar'ın 30'u aştığı, Euro'nun 35-40 gibi rakamlara ulaştığı günlerin getirisi ağır olacaktır. Bugün görüyoruz ki, vatandaş bu yükün altına atılmış, bütün bu zorlukların karşısında ezilmektedir.

Hep birlikte bu zorlu ZAManlardan kurtulup bir an evvel feraha ereceği günlerin gelmesi dileğimle, Yüce Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.

YUSUF BAŞTUĞ karamanolay karaman zam