Zafer Partisi'nin Ayrancı Belediye Başkan Adayı Savaş Seçim Oldu

TAKİP ET

Zafer Partisi Karaman İl Başkanı Süleyman Civcik, partisinin Ayrancı Belediye Başkan adayının Savaş Seçim olduğunu duyurdu. Civcik, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Ayrancı Belediye Başkan Adayımız Savaş Seçim. 1982 doğumlu, annesi Ayrancılı olan bir kız çocuğu, babası ise kurumsal bir firmada yönetici olarak görev yapıyor. Savaş Seçim, Ayrancı'yı en güzel şekilde temsil ederek, toplumsal konuları dikkate alarak, halkının yanında olacak bir anlayışla hareket edecek.

Bizler, sen-ben ayrımı yapmadan, en güzel şekilde Ayrancı halkını temsil edecek ve halkın kaynaklarını halka hizmet olarak geri sunacak bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Ne mutlu Türküm diyene."

Zafer Partisi'nin Ayrancı Belediye Başkanı adayı Savaş Seçim'in belirtilen nitelikleri ve hedefleri doğrultusunda, Ayrancı'nın refahı ve gelişimi için çalışmalarını sürdüreceği bekleniyor.

karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane karaman fk Zafer Partisi Karaman İl Başkanı Süleyman Civcik Zafer Partisi in Ayrancı Belediye Başkanı adayı Savaş Seçim Savaş Seçim Süleyman Civcik