YÖRÜKOĞULLARI EMLAK AÇILDI

TAKİP ET

Yörükoğulları Emlak 2017 yılında kurulan emlak sektörünü kendisine hedef belirlemiş ve birçok alanda aktif olarak faaliyet gösteren emlak grubudur.

 

 

Yörükoğulları Emlak 2017 yılında kurulan emlak sektörünü kendisine hedef belirlemiş ve birçok alanda aktif olarak faaliyet gösteren emlak grubudur. Firma Yetkilileri Mehmet Eğilmez ve Mehmet Mert Yavuz Gayrimenkul sahiplerinin ve yatırımcıların bilgi edinme hakkında her zaman saygı duyan, şeffaflık ilkesinden hiçbir zaman taviz vermeyen ve öncelikle müşterilerimizle güven bağı kurmayı hedefleyen bir yapı oluşumuzdur. Her türlü gayrimenkulün alım satım ve kiralamasını yapmak üzere sektörde yeni ve kaliteli bir yaşam standartı sunmak önceliğimiz olacaktır.

 

VİZYONUMUZ

 

Daha fazlasını sunmak hep bir adım ilerde olmak standartları ve beklentileri aşmak örnek olmak. Hedefimiz kaliteyi uygun şekilde sunarak bu amaçta güler yüzlü ve bilgili teknik kadromuzla birlikte, güvenilir planlı ve sağlam adımlarla ilerleyip daha geniş kitlelere hizmet sunarak sektörde lider olmaktır.

 

HİZMETLERİMİZ

 

Her türlü taşınmazın alım, satım ve kiralama hizmetleri - Gayrimenkul ekspertiz hizmetleri - Gayrimenkul danışmanlık hizmetleri - Tapu alım satım işlemleri için prosedürlerin yürütülmesi ve takibi

 

MİSYONUMUZ

 

Gayrimenkul sektöründe müşterilerimizin beklentilerini, ihtiyaçlarına ve olanaklarına göre en iyi noktada buluşturarak şatış ve kiralama öncesi ve sonrası en hızlı, güvenilir kaliteli hizmeti sunmaktadır.

 

Adres: Tahsin Ünal Mahallesi 5.Sokak No:24