YENİDEN REFAH PARTİSİ SUDURAĞINDA SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Sudurağı Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan, Suduraklı esnafları çay ocaklarını ve kahvehaneleri ziyaret ederek Suduraklı hemşerilerinden 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerini talep etti.

Ayrıca seçim çalışmalarını değerlendiren Yeniden Refah Partisi Sudurağı Belediye Başkan adayı Arslan şunları ifade etti: “Aşk ile koşan yorulmaz. Bizim hayalimizin ve derdimizin Sudurağı Beldemize günümüz şartlarına yakışır bir şekilde hizmet etmek olduğunu şahsımı tanıyan herkes bilir.

Bugün yine Karaman Belediye Başkan adayımız Durdu Elif Çeliktaş, İl başkanımız Ahmet taşkıran ve partili dava arkadaşlarımızla hava şartları da güzel olunca hemen sahaya çıkmak istedik ve her bir vatandaşımızın elini sıkarak desteklerine ve oylarına talip olduğumuzu ifade ettik.

Suduraklı hemşerilerimize gelin hep birlikte Yeniden Refah Partimizle Sudurağı Belediyemizde bembeyaz bir sayfa açalım, geçmişte görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür edelim ve Yeniden Refah Partimizle yepyeni bir belediyeci kadro ile temiz bir sayfa açalım dedik ve büyük çoğunluğun bizimle aynı fikirde oluşu bizleri ziyadesi ile mutlu etti.

Karaman Belediye Başkanı Durdu Elif Çeliktaş, “Karamanımız başta olmak üzere ilçelerimiz ve beldelerimizde seçimlere favori olarak giriyoruz. Yeniden Refah Partimizin üye sayısı 411 bin 300'e ulaşmış durumda. 5 ayın içerisinde 265 binden 411 bine yükseldi. 31 Mart seçimlerine 500 bin üye ile girerek yerel yönetimlerde Yeniden Refah iktidarını sağlayacağız. Ardından inşallah 2028'de milli görüş iktidarını gerçekleştireceğiz” dedi.





karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane karaman fk