YAVUZCAN AİLESİ HERGÜN KAHROLUYOR

TAKİP ET

Karaman'da ikamet eden ve 31 Ocak 2020 yılında kaybolan 25 yaşındaki Mustafa Yavuzcan'dan hala bir ize rastlanılmadı.

Son olarak arkadaşı İbrahim Lale ile birlikte, tıbbi atık toplama aracı ile Ermenek’den Karaman’a dönerken, Mut Karaman güzerhahında araçtan indiği iddia edilen Mustafa Yavuzcan’dan 54  gündür haber alınamıyor.
Olaydan birkaç gün içinde kendisinden haber alamayan Yavuzcan ailesi, sonrasında STAR TV ekranlarında yer alan Serap Paköz ile “Gerçeğin Peşinde” programına katıldı.

Mustafa Yavuzcan’ın annesi Fatma Yavuzcan ve kaybolduğu gün yanında olan arkadaşı İbrahim Lale’nin konuk olduğu “Gerçeğin Peşinde” programında Mustafa’nın izine ulaşmak için sorulara cevap bulunmaya çalışıldı.
İddiaya göre kaybolduğu bölgede Star TV muhabirleri de jandarma ve AKUT ekiplerinin de arama çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. Kayıp Mustafa Yavuzcan’ın izine rastlayabilmek için çalışmalar yoğunlaşırken, Karaman’dan da aile bireyleri ile canlı bağlantılar yapıldı.

İbrahim Lale’nin, “Araçtan indi ve gitti” dediği bölgede arama çalışmaları yapılmış, kayıp Mustafa ile ilgili de mont ve anahtarlık gibi malzemelere ulaşıldığı öğrenildi.

54 GÜNDÜR HABER YOK ?

Kayıp Mustafa Yavuzcan’ın arkadaşı İbrahim Lale’nin de aynı gün dönüş yolunda Lale köyü yakınlarında hasarlı bir kaza yaptığını iddia ettiği ve Mustafa’yı aramayı bırakıp Karaman’a döndüğü belirtildi. 31 Ocak 2020 yılbaşı gününden bugüne kayıp Mustafa’dan 54 gündür de haber alınamıyor.

YAVUZCAN AİLESİ HERGÜN KAHROLUYOR

Anne Fatma Yavuzcan her gün oğlundan gelecek iyi bir haber beklerken, gözyaşları da dinmiyor. Yavuzcan ailesinden amcaları Erol ve Soner Yavuzcan’da yeğenleri Mustafa’dan haber alınamaması üzerine aile olarak gün gün kahroluyor.

CİMER’E BAŞVURU YAPILDI

Mustafa Yavuzcan’dan haber alamayan aile bireyleri kayıp başvurusu ve kayıp programlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı CİMER’e başvurarak bulunması için yardım çağrısında bulundu.

Amca Erol Yavuzcan, aile adına CİMER’e başvurusunda; “Sayın devlet büyüklerimiz, 31 Ocak 2020 yılında yeğenim Mustafa Yavuzcan kaybolmuştur. Olay eniştesi İbrahim Lale ile beraber Karaman ili Ermenek İlçesinden Karaman Merkeze araçla gelirken Mut İlçesinde Mustafa Yavuzcan’ın yolda indiğini ve ormana kaçtığını söylüyor. Bize de dört gün sonra haber etti bizde güvenlik güçlerine haber verdik. Televizyona da verdik. Fakat bu zamana kadar hiçbir sonuç alamadık. Siz devlet büyüklerimizden yeğenimin bulunmasına yardımcı olmanızı arz ederim.”dedi.

Bu gelişmeler üzerine gazetemizi ziyaret eden Erol ve Soner Yavuzcan, yeğenleri Mustafa’dan her gün haber alınamaması üzerine aile olarak perişan olduklarını ifade etti. Yavuzcan ailesi yeğenleri Mustafa için arama ve araştırma çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek biz iz, işaret bulan gören ve duyan her vatandaştan da yardımcı olmalarını istedi.