VATANDAŞLAR BAŞKAN KALAYCI'NIN ADAYLIĞINI COŞKUYLA KARŞILADI

TAKİP ET

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın yeniden Milliyetçi Hareket Partisi'nin Karaman adayı olarak açıklanması ilimizde büyük bir sevinçle karşılandı.

Adaylığının belli olmasının ardından adeta belediyeye akın eden vatandaşlar, kararı coşkuyla karşılarken Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı da hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Tebrikleri kabul eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vatandaşlar hitaben yaptığı konuşmada: “2018 yılında adaylığımızın açıklanması Kadir Gecesi’ne denk gelmişti, bu dönem de yine kandil arifesine denk geldi. Rabbim inşallah kazasız belasız bir şekilde bizleri sonuca götürsün ve birliğimizi daim etsin. Tüm gayemiz hizmet üretip memleketimizi daha güzel yerlere taşımak. Kaybedecek bir anımız bile olmadığını bilerek sizlerin de duası ve desteği ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tekrar bize bu güzel şehre hizmet imkânı verdiği için Allah’a hamdolsun” ifadelerini kullandı. 

İçerdeki coşkuyu dışarı taşıyan vatandaşlar belediye binası önünde davul ve zurnalar eşliğinde oynayarak adaylık kararını doyasıya kutladı.









karaman karaman haber savaş kalaycı