TGT 'DEN SERT AÇIKLAMA

TAKİP ET

TGT ( Tüm Gençlik Teşkilatı ) Genel başkan yardımcısı Mehmet Akif SEVİNÇ son günlerde meydana gelen andımız Polemiği ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında  SEVİNÇ ;  ’’ Andımız kararı ardından, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN anıtlarına yapılan çirkin saldırıların ve bütün bunların Rahip Brunson davası ile aynı sürece denk gelmesi bizim için manidardır.
Biz Türkiye de olan olayları, orta doğuda olan olayları yakından takip ederek değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bu konuyla ilgili açıklama gereğinde bulunduk.

Öncelikle T.C devletinde ’’ TÜRKÜM DOĞRUYUM ’’ diye başlayan bir andın adaletsiz olarak nitelendirilmesi üzücü bir karardır. Bundan daha doğal hiçbir şey olamaz. Bugün doğuda, güneydoğuda hatta daha eskisine gidersek Malazgirt’ten bu yana bu ülkenin topraklarının altında varlığını Türk varlığına armağan eden şehitlerimiz var. Biz bugün varlığını Türk varlığına armağan eden şehitlerimizin verdikleri canlarla bu ülkenin bekasını sağlamaktayız. Durum böyle olunca bazı çevrenin, özellikle bazı STK kuruluşlarının ve bazı devlet erkânının yaptığı talihsiz açıklamalar bizi düşündürmüştür.

Yargı vesayet altında sözü özellikle böyle bir konuda söylenmesi bizi endişelendirmiştir. Daha bundan 9 sene önce 2009 yılında Habur sınır kapısından alınan 34 tane bebek katili kanlı terör örgütü PKK mensubunun geçici mahkemelerle serbest bırakılması olayı o günden bu güne bizim hafızalarımıza yer etmektedir. Bugün eğer ki Andımızı serbestleştiren karar hukuksuzsa ve vesayet altındaysa o gün bu terör örgütü mensuplarını serbest bırakan adaletimiz hangi vesayetin altındadır ? Eğer ki bir vesayet varsa T.C devletlinde bu ancak Türk milletinin vesayetidir. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz şartlar Türkiye’nin içinde bulunduğu durum bugün gelinen nokta T.C devletini gerçekten Türk milliyetçiliği yapan daha doğrusu Türkiye milletçiliği yapan  varlığını  Türk milletine, Türkiye’ye armağan eden kişilerin omuzlarının üstünde yükselmektedir. Hiç kimsenin Andımızla ilgili Faşistçe, Şövelce vb. kelimeleri liyakat sahibi değildir.

MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ

Faşistlik böyle bir söylemin altına zaten yakışmamış, durmamıştır. Adaletsizliğe gelince zaten biz birçok adaletsizliği biliyoruz. Türkiye’de hala çözülememiş olan şehit başkan Muhsin YAZICIOĞLU’NUN suikasti çözülememiştir. Kaza süsü verilmiştir. Olayda birçok materyaller kaybedilmiştir, deliller karartılmıştır.

ALATTİN ÇAKICIYA ÖZGÜRLÜK

Akabinde Türkiye’de birçok karar aslında hukuka aykırıdır. En basitini söylemek gerekirse 20 yıldır cezaevinde yatmakta olan Sayın Alattin ÇAKICI T.C devletine, vatanına, milletine ömrünü ve istikbalini harcamış sayın Alattin ÇAKICI’NIN 12 ağır hastalıkta raporunun bulunmasına rağmen gerekli şartların oluşturulmayarak kendisine adeta cezaevlerinde birilerine biat etmediği için gördüğü zulüm vardır. Bunlar adaletsiz değil de andımızın kabul edilmesi mi adaletsizliktir. Ben buradan varlığını Türk varlığına armağan eden vatandaşlarımıza söylemek istediğim kelime şudur ’’ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ’’ sözü ayrıştırıcı bir söylem değil, birleştirici toparlayıcı bir eylemdir. O yüzden biz TGT olarak ’’NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ’’ diyoruz. Yüce Türk milletine andımız konusunda olduğu gibi daima  Türk milletinin, Türk gençliğinin sorunlarının arkasında olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum. Tuğra ve İlahikelimetullah bu topraklarda hüküm sürene kadar biz TGT olarak mücadelemize devam edeceğiz ’’ diyerek sözlerini noktaladı.