TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

TAKİP ET

Karaman Belediye Spor için verilen adaletsiz karara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde TFF Yönetiminin yaptığı toplantısında alınan bir satırlık bir karar ile BAL Ligi için, Grup Liderleri 3. Lige çıkartıldığını açıklamıştı.

TFF Yönetiminin almış olduğu bu karara tepkiler çığ gibi büyüyor. Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver TBMM’de yapılan haksızlığı dile getirdi. Ünver Konuşmasında;

"Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz gün ikinci ve üçüncü ligler için play-off oynatma kararını açıklarken Bölgesel Amatör Lig'lerde mevcut puan durumuna göre sıralamaları tescil etti. Liderle arasında 3 puan fark bulunan Karaman Belediyespor kalan maçlarda puan farkını kapatıp üçüncü lige çıkma iddiasını son maça kadar taşıyabilecekken Federasyonun bu kararıyla mağdur edilmiştir.
 
Bu hakkaniyetsiz karar yaptığı transferlerle yıllar sonra üçüncü lige çıkmak için umut dolu bir sezon yaşayan Karaman Belediyespor ve profesyonel liglerde temsilcisi olmayan hemşehrilerim nezdinde büyük hayal kırıklığı yaratmıştır.
 
Süper Lig'de kalan maçların tamamını, ikinci ve üçüncü lig'de ise play-off oynatma kararı alan Federasyonun BAL Ligi'nin tesciline dair kararı büyük haksızlıktır. Federasyon, Karaman Belediyespor'un da içinde bulunduğu birçok kulübü mağdur eden bu kararından dönmeli ya da istifa etmelidir!" dedi.
 

tff karamanbeledi̇yespor balli̇gi̇ #baliçinadalet karaman karamanolay karaman haber karaman haberleri ismail atakan ünver