SMA'LI BEBEK İÇİN İHSANİYELİLER HAREKETE GEÇTİ

TAKİP ET

Karaman'ın İhsaniyeliler Derneği, SMA hastalığıyla mücadele eden bir bebek için bağış kampanyasında önemli bir adım attı.

İnstagram hesabından canlı yayın ile bağış kampanyasına destek sağlayan dernek Başkanı Ahmet Ali Dilercan SMA bebek Havva nur Koca'nın sağlığına kavuşması için harekete geçerek Karaman’ın ismini böyle hassas ve duyarlı bir davranışla duyurmaya devam ediyor.

SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığıyla mücadele eden bebek Havva nur Koca'nın tedavisi için gereken maddi destek için İhsaniyeliler Derneği, önemli bir yardım kampanyasına imza atıyor. Dernek Başkanı Ahmet Ali Dilercan liderliğinde, İhsaniyeliler Derneği, toplumun duyarlılığını ve yardımseverliğini harekete geçirmek için büyük çaba harcıyor.

SMA hastalığı, sinir hücrelerini etkileyen ve kas gücünü zayıflatan bir rahatsızlık olarak biliniyor ve tedavisi oldukça maliyetli olabiliyor. Bu sebeple, toplumun desteği ve yardımları, bu tür hastalıklarla mücadele eden aileler için büyük bir umut oluşturuyor.

İhsaniyeliler Derneği'nin öncülüğünde başlatılan bağış kampanyası, Karaman ve çevresinde büyük yankı uyandırıyor. İnsanların duyarlılığı sayesinde, Havvanur'un tedavisi için gerekli olan finansal desteğin sağlanması hedefleniyor.

Kampanyaya destek vermek isteyenler, 31 ocak 2024 Çarşamba Saat 20:00’da instagram: havvanurkoca.sma hesabından ortak canlı yayına katılarak veya kampanyaya katılan banka hesaplarına bağış yaparak SMA'lı bebek Havvanur'un tedavisine katkıda bulunabilecekler. Bu anlamlı harekette yer alarak, Havvanur'un sağlığına kavuşması için bir umut ışığı oluşturabiliriz.


karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane karaman fk Dernek Başkanı Ahmet Ali Dilercan Ahmet Ali Dilercan İhsaniyeliler Derneği