SİTEMİZE ULAŞAN BAYRAM TEBRİKLERİ

TAKİP ET

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır'ın Kurban Bayramı Mesajı;

Birlik ve beraberliğin, esenliğin ve teslimiyetin, sadakat ve fedakarlığın simgesi olan Kurban bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, muhtaçların hanelerine sevinç getirmek, dayanışmak ve yüz güldürmektir.

En zor günlerimizde birbirine yardımcı olmayı görev bilen, vicdanı ve vefayı en önemli erdem kabul eden bir toplumun fertleri olarak bu bayramı da birlik ve dayanışma içerisinde geçireceğimize inanıyorum. 

Allah adına kurbanlarını keserek paylaşan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olmasını temenni ediyor, bayram için yolculuğa çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarını azami dikkatle kullanmalarını hatırlatarak bütün vatandaşlarımızın bayramda sevdiklerine sağ salim ulaşmalarını diliyorum. Canını vatanın ve milletin bekası için feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Mübarek Kurban Bayramının tüm hanelerde en iyi biçimde yaşanması temennisiyle, bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; kıymetli hemşerilerime ve milletimize Cenab-ı Hak’tan sağlık ve esenlikler diliyorum.

***************************************************************

AK PARTİ İL BAŞKANI ABİDİN ÇAĞLAYAN'IN  KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramların sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olduğunu dile getiren Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramının bütün insanlığa sağlık, huzur, afiyet ve bereket getirmesini temenni eden Başkan Çağlayan, “Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban  Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder, Karaman’lı hemşerilerim başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin  Kurban Bayramını kutlarım” dedi.

***************************************************************

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

“Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’

 ***************************************************************

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Kurban Bayramı mesajı

'Bayramlar Türk ve İslam coğrafyalarında çok derin anlamlar ifade etmektedir. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve insanlığımızın ön plana çıktığı; özel ve kutsal günlerdir bayramlarımız. Sevgi, saygı ve hoşgörünün bir başka anlam kazandığı günlerdir bayramlarımız.

 

Türk Milleti olarak çok eski ve güçlü bir tarihe aynı zamanda bir medeniyete sahibiz. Sıkıntılıbsüreçlerden bir çok defa geçen milletimiz, içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerden de elbettevgüçlenerek tekrar çıkacaktır. Unutmayalım ki; Türk Milletinin azim ve kararlılığını test etmeye kalkanlar, mağlup olarak; tarihin tozlu sayfalarında yerlerini her zaman almışlardır...

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekiştiği bugünlerin; sıkıntılarımızdan kurtulmamıza  vesile olmasını Cenabıhakk'tan diliyorum.   Türk İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, kazasız belasız, huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni ederim. Tüm Karaman'lı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

****************************************************************

AK PARTİ KARAMAN MİLLETVEKİLİ DR. RECEP ŞEKER'İN BAYRAMIMIZ MESAJI

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz ile birlikte bir mübarek Kurban Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Kurban bayramı; Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini,  Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’in vefasını, cömertliğini ve Kur’an ahlakı ile tüm insanlığa örnek bir insan oluşunu bizlere hatırlatmaktadır.

Bayramlar, rengi, ırkı, dili ve mezhebi ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı düşünce ve değerde buluşturarak, kalplerimizi yakınlaştırmakta kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkân sağlayarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir

Bayramlarda, küskünlükler ve dargınlıklar unutularak her türlü güzellik ve mutluluk bir arada yaşanır, eş, dost, akraba, büyükler ve hastalar ziyaret edilir, gönülleri alınır. Yine bayramlar,  yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah (C.C)’tan niyaz ediyorum.” dedi. 

***************************************************************

DEVA PARTİSİ İLBAŞKANI MUSTAFA BURAK DEMİRER'İN BAYRAM MESAJI 

İL BAŞKANI DEMİRER "BAYRAMLAR HER YÖNÜYLE SORGULAMANIN VESİLESİDİR"

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Kurban Bayramı
dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında akan kan ve gözyaşı arasında bir Kurban Bayramı’nın daha idrak ediliyor olduğunu belirten Demirer, Türkiye’de de sosyo-ekonomik vaziyetin, hayat koşullarının iyice zorlaştığına dikkat çekti.

İl Başkanı Demirer, “Hayatın türlü koşuşturması arasında durup değerli olan herşeyi sorguladığımuz bayramlar, bizleri man'a iklimine taşımaktadır. Bizleri Kurban Bayramı’na kavuşturan Rabbime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kurban, verilen nimetlere karşılık bir şükürdür. Kurban, canınızdan aziz bildiklerinizin kadir kıymetini bilmenizdir. Unutmayalım ki paylaşmak, mutluluğun sihirli anahtarıdır. Evet; sıkıntılarımız büyük, zorluklar içindeyiz, şu hayatta yer yer nefes almakta dahi zorlandığımız dönemler
oluyor.

Ama Rabbimizin sonsuz rahmetine sığınarak bu darlıktan çıkacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah’tan nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlarda hep birlikte buluşmayı diliyorum. Bayramın tüm insanlığın sıkıntılardan kurtuluşuna, dünyanın barış ve huzuruna vesile olmasını
Rabbimden niyaz ediyorum”dedi.

***************************************************************

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ 'un Kurban Bayramı mesajı

Bayramlarımız her yıl Müslümanlık bilincimizi yenileyen, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu özel günlerdir. 

Yüce Allah'ın bizlere huzur ve sevinç sebebi olarak sunduğu eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramı'na kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kurban, bizleri Rabbimize yakınlaştıracak ve iyiliğe ulaştıracak müstesna bir ibadettir.

Birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik duygularımızı yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin bir imkânı olarak görerek, inancımızın, kültürümüzün ve medeniyetimizin güzelliklerini, değerlerini yeniden canlandırmak için bu günleri fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, Kurban Bayramının tüm insanlığa, barış, huzur, sağlık, bereket getirmesini diliyorum.

Kurban Bayramımız mübarek olsun. Rabbim kurbanlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin

***************************************************************

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN'ın Bayram mesajı

Kurban Bayramı’nın, toplumun en önemli hassasiyetlerini bünyesinde barındırdığını hatırlatan Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, “Dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın hazzını ziyadesi ile tadacağımız bir bayrama daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik ve merhamet gibi duygularımızın doruğa çıktığı ayrıca da vuslatların yaşanmasına vesile olan bayram günleri; kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır. Kurban Bayramı, dini bir vecibenin yerine getirilmesi ile birlikte toplumsal dayanışmamızın, kaynaşmamızın da simgesidir” dedi

TAŞKIRAN, “İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan bu bayramda da, başta yakınlarımız olmak üzere büyüklerimiz, kimsesizler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönlünü alma gayretinde olalım. Kapısını çalacak elleri gözleyenlerden tebessümümüzü esirgemeyelim. Toplumumuza, her koşulda birlik olmanın ve kenetlenmenin edebilme kabiliyeti veren bu günlerin gönül zenginliğimizin bereketi olmasını temenni ediyorum. 

Bu vesileyle, milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Karamanlı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.