Şehit Annesine En Özel Anneler Günü Hediyesi!

TAKİP ET

28 Haziran 2017 Yılında Hakkari İli kırsalında askeri unsurlarla birlikte yürütülen operasyon sırasında, BTÖ mensuplarının açtığı ateş sonucu yaralanarak, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde 25 yaşında şehit olan Polis Memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar unutulmadı.

Karamanlı Mustafa Torun Şehidimiz için türkü besteleyip özel olarak hazırlanan müzik CD'sini ailesine hediye etti. Bu sürprize çok memnun kalıp duygulanan şehit ailesi Mustafa Torun'a ve ziyaretçilere minnettarlığı ifade ettiler.

Gazetemize açıklamada bulunan Mustafa Torun; "Biz bizatihi şahidiz ki şehitlerimizin ailelerinin bizlerden tek arzusu emeli, Şehitlerimizi unutmamamızdır. Bizlerde Şehitlerimizin ölümsüz hatıralarını yaşatmak, onları sadece özel günlerde değil her daim her an hatırladığımızı ailelerine göstermek, onlarında daima yanlarında olduğunu bildirmek için atiye gururlu bir mazi bırakmak istedik. Biz de duyularımızı içeren bir türkü besteledik. İlk olarak, Polis Özel Harekat, Şehid Mevlüt Ali Dündar için bestelediğimiz Türküyü Anneler gününde, şehidimizin çok kıymetli ve saygıdeğer annesi, annemize hediye ettik.

Ayrıca şehit askerimiz Oğuzhan Küçük'ün Babası Alaattin küçük babamızın ve Annesi Şerife Küçük annemizin de ellerinden öperek hayır dualarını almaya mazhar olduk. Eseri hazırlarken büyük heyecan duyuyorduk. Lâkin ziyaretimiz esnasında Ailesinin bizleri gördüklerindeki sevinçlerine şahitliğimizden sonra keşke her hafta bir 10 dakika bile olsa hatır sorabilsek de hem onları, hem kendimizi mutlu etsek dedik.Siz değerli Karaman'lılara sesleniyorum Çekinmeyiniz,  rahatsız eder miyiz diye düşünmeyiniz. Kapılarının her çalınışında ne kadar sevinç duyduklarına şahidiz. Vakit henüz geç değildir. Bir telefon, bir mektup, bir mesaj bile O Kut'lu mertebeye erişmiş oğullarının, şanlı şehitlerimizin ailelerinin yüreklerine serpilen bir su olsun."Vefa" İstanbul'da bir semt adı olarak kalmasın.

Bu bağlamda başta tüm Şehit ve Gazilerimizin anneleri, eşleri olmak üzere kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, Hakk'a kavuşanlara rahmet, sağ olanlara sağlıklı sıhhatli yaşamlar dilerim. Ayrıca Türkümüzün güftesini; siperde mevzi almamışcasına büyük bir duygu ile ortaya koyan Karaman'ımızın çok büyük değerlerinden çok büyük şairlerinden olan İbrahim Şaşma'ya ve müzik düzenlemesini yapan Mustafa Elmas'a teşekkür ederim. Şehitlerimizin Aziz ruhları için El–Fatiha.” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.