Savaş Kalaycı Karaman'da Destan Yazdı

TAKİP ET

Karaman'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Karaman halkı, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy sayımının ardından sonuçlara göre, mevcut başkan Savaş Kalaycı, En yakın rakibine yüzde yüz fark atarak Karamanlıların büyük bir desteği ile yeniden Karaman Belediye Başkanı seçildi.

Büyük bir oy farkıyla tekrar başkan seçilen Kalaycı, seçim zaferini Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kutladı. Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, büyük coşkuyla karşılandı. Kent meydanını Türk bayraklarıyla dolduran vatandaşlar, Savaş Kalaycı sloganlarıyla belediye başkanlarını karşıladılar.

Kalaycı, vatandaşların büyük sevgisi ve teveccühüyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, halka seslenerek teşekkür etti. Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Kalaycı, Karaman halkına gösterdikleri destek için minnettarlık duygularını dile getirdi.

Halka hitaben sözlerine başlayan Kalaycı, "Çok meşakkatli ve çetin bir seçim sürecinin ardından sizlerle bir kez daha buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Sizler, bizlere teveccüh göstererek bugün sandıkta destan yazdınız. Bu zafer gecemize hoş geldiniz. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Karamanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah'a emanet olun" dedi.





karaman seçim sonuçları karaman haber karaman hava durumu karaman karaman seçim sonuçları 2024 savaş kalaycı