Saadet Partisi Karaman adaylarını açıkladı

TAKİP ET

Saadet Partisi'nin Karaman"daki belediye başkan adayları açıklandı. Partinin Karaman Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Karakaş açıklanırken, Kazımkarabekir'de Erkan Ateş, Ayrancı'da Recep Şahin, Kazancı'da Süleyman Aktürk,Ermenek'te Hasan Uysal, Başyayla'da Muhammet Duran, Sarıveliler'de Mustafa Acarerli, Akçaşehir'de Şevket Kavas, Sudurağı'nda Kenan Kaya, Göktepe'de Eyüp Akgül ve Güneyyurt'ta Abdullah Aktürk olarak açıklandı.

“ERBAKAN’IN EMANETİNE SAHİP ÇIKANLAR BURADA”

Partinin Kurucu Genel Başkanı eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Her bahar bir çiçekle başlar” sözlerini hatırlatan Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz Erbakan'a hitaben, “Biz seninle birlikte olan bir topluluğuz. Emanetin, emanetine sahip çıkan dava kardeşlerin burada. En güzel şekilde 81 ilimizin, 922 ilçemizin ve 1393 seçim bölgesinin tamamında milli görüş hareketinin tek temsilcisi partimizin neferleriyle senin çizmiş olduğun yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi’nin Karaman Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş ise, “Karaman'ın yarınlarını değiştirmek, Karamanlıların umudunu büyütmek, Karaman'ı Karamanlılarla beraber yönetmek, Karaman'ımızı ve ilçelerimizi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak, 31 Mart’ta ‘Karaman için Saadet Vakti’ iradesini sandığa yansıtmak için hep birlikteyiz. Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir şehir, daha iyi bir hizmet, özlenen Milli Görüş Belediyeciliği anlayışıyla ranta, şekil ve makyaj belediyeciliğine, israfa son vermek için geliyoruz"  dedi.

Saadet Partisi Karaman Belediye Meclis Üyesi Adayları; Hüseyin Çoban, Selman Sevim, Ramazan Öztürk, Ahmet Sami Bilgin, Veysel Çolak, Muhsin Karaman, Ramazan Sayaslan, Halil Şimşek, Selver Karakaş, Hüseyin Acarerli, Hatice Demir, Mustafa Altıner, Rukiye Karakaş Oflaz, Ali Erokutan ve Melekhan Kavas olarak açıklanırken   İl Genel Meclis Üyeleri de Ali Çiftçi, Mehmet Uysal, İlyas Aydoğdu ve Abdurrahman Yıldız olarak listede yerini aldı.



karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane karaman fk