Recep SERTÇELİK Şaka değil gerçek; sosyal demokrat belediyecilik, 1 Nisan'da Karaman'da

TAKİP ET

2.⁠ ⁠İstasyon Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Recep SERTÇELİK, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2. İstasyon Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Belediye yönetiminden beklentileriyle birlikte, fiyatların günlük değişmesinden, halkın geçim zorluğu içinde olmasından, enflasyon karşısında halkın alım gücünün dibe vurduğundan yakındılar daha çok.


Belediyecilik bizden sorulur diyerek, kendilerini en iş bilir ve planlı yönetici, hatta efsane ilan edenlerin; Karaman’ın susuz kalmasında sorumlu kendileri değilmiş gibi üste çıkmaya çalışmalarını ibretle izliyoruz.


Senet, açık çek vererek belediye yönetimine gelenlerin, 5 yıllık sürede yaptıklarını Karaman halkı görüyor. Alacaklarını, borçlarını açıklayamadan; hesap veremedikleri halkın adamı olduğunu anlayamıyoruz.


Belediyecilik, insana önem verdiği sürece anlam kazanır. Sosyal olduğu sürece değerli olur. Ayırmadan, ötekileştirmeden tüm şehir halkını kucakladığı zaman güzelleşir. Ve Belediyeci, halkını aldatmadığı zaman efsane olur. Halkına hesap verebildiği sürece halkın adamı olur.


Bizlerin, sosyal demokratların, yaşayan örneklerinde de görüldüğü üzere anlamlı, değerli, güzel bir belediyecilik yapacağımıza inancımız tamdır.


Şaka değil gerçek; sosyal demokrat belediyecilik, 1 Nisan’da Karaman’da…”











karaman hava durumu karaman karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane