PAZARİSTAN70 AÇILIŞINDA İNDİRİM İZDİHAMI

TAKİP ET

Karaman'da pazaristan70 alışveriş merkezinin açılışına bugün Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI, Başkan Yardımcısı Kazım GÜCÜYENER, Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN, Ak parti ilbaşkanı Abidin Çağlayan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Karaman'da bir züccaciye,kozmetik,hırdavat ürünleri ve birçok ürün yelpazesine sahip olan pazaristan70  mağazasının açılışında indirim yapılınca izdiham yaşandı.

Cumartesi pazarı girişi ziraat bankası yanında açılışı yapılan 3 katlı pazaristan70 mağazası, sosyal medya hesabından ürünlerin indirimli satılacağını duyurdu. Sabahın erken saatlerinde işyeri önünde toplanan çoğu kadın yüzlerce kişi, mağazanın açılışını bekledi. Yoğun kalabalık nedeniyle işyeri sahipleri mağazaya kadınları gruplar halinde almaya çalıştı. Ancak kadınların bir an önce içeriye girme isteği izdihama neden oldu. Mağazaya girmeyi başaran kadınlar adeta ürünlere saldırarak kucaklarını doldurdu. Ter kan içinde kalan kadınlar alabildikleri eşyalarla kasa önünde de uzun kuyruklar oluşturdu. İçeride ve dışarda yaşanan izdiham nedeniyle işyeri sahipleri polisten yardım istedi. Mağaza önünde oluşan uzun kuyruk nedeniyle trafikte de aksamalar yaşandı. Kısa sürede mağaza önüne gelen polis hem trafiği hem de kalabalığa müdahale etti. İşyeri sahipleri kadınlara sık sık, "Sadece bugün değil her gün ucuza satacağız" çağrıda bulundu.