ÖZLEMLE ANIYORUZ

TAKİP ET

"Bu dünyadan irtihalinin 81. yılında vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu Başkomutanımız Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhun şâd olsun Büyük Atatürk.

Ülkemizin içine düştüğü her zor süreçte Ulu Önder’i hatırlamak, anlamak ve O’nun açtığı yolda yürümek yapılabilecek en doğru ve yegane iştir. Demokrasimize, Cumhuriyetimize ve değerlerine, birlik ve bütünlüğümüze yönelen her türlü saldırının bertaraf edilebilmesi için ihtiyacımız olan yol gösterici her zaman Büyük Atatürk’ün ölümsüz liderliği; rehberimiz de O’nun ilkeleri ve bıraktığı manevi mirastır.
 
Ulu Önder bir konuşmasında “İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!” diyerek Atatürk'ü seven, özleyen nesillere takip etmeleri gereken yolu göstermiştir.
 
Bizler de Ulu Önder’in bugünkü manevi mirasçıları olarak, O'nun “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.” vecizesinden hareketle, geleceğimizi ilkelerine sadık kalarak ve gösterdiği yolda yürüyerek oluşturacağız. Çocuklarımıza ve bizden sonraki nesillere yapacağımız en iyi hizmet budur.
 
Bir kez daha vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu, Ulu Önderimiz ve ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Türk Ulusunun Atasını, Atamızı ölümünün 81. yılında özlemle anıyorum. Ruhu şâd olsun."