Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları Deneme Sınavları için öğrenci kayıtlarına başladı

TAKİP ET

Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 30.05.2020 tarihli ve 89780865153E.8558 sayılı genelgesine binaen, Türkiye genelinde on binlerce, Karaman genelinde binlerce adayın katılımıyla, gerçekleştirilen Deneme Sınavları için öğrenci kayıtlarına başladı!

Bu deneme sınavları, merkezi sınavlar öncesi, gerçek sınav deneyimi yaşayabilmeleri için adaylara önemli bir fırsat sunuyor!

Nişantaşı Eğitim Kurumları, sınav kriterlerini çok yakından takip eder, sınavda çıkacak benzer sorularla çalışmanızı sağlar.

Öğrenciler, çok tanıdık sorularla, çok iyi bildiğin soru çözümleriyle, bir kez daha diğer adayların önüne geçer.
Nişantaşı Eğitim Kurumları Deneme Sınavı Raporları, öğrencilere mevcut durumun hakkında detaylı bir tablo sunar. Hem ilgili sınav çerçevesindeki başarı ve eksik durumunun hem de diğer deneme sınavları arasındaki gelişiminin göstergeleri, sonraki çalışmalarına yön verici niteliktedir.

Siz de  merkezi sınavlarda “ Ben bu soruyu daha önce çözmüştüm!” hissine kapılmak istiyorsanız, Özel Nişantaşı Eğitim Kurumlarının Sınavlarına üye olmak için geç kalmayın!
 


özel nişantaşı eğitim kurumları karamanözel nişantaşı eğitim kurumları karaman haber karamanolay karamandaolay