Onur Irgat, Köy Ziyaretleriyle Vatandaşların Kalbini Kazanıyor

TAKİP ET

CHP Karaman Merkez İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Onur Irgat, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Dağ, dere, tepe demeden, merkez köylerini ve oradaki vatandaşları ziyaret eden Irgat, büyük bir sevgi ve teveccühle karşılanıyor.

Köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla samimi sohbetler eden Irgat, önceki dönem il genel meclisi üyelerinin verdikleri sözleri yerine getirmediklerinden, telefonlarına dahi cevap vermediklerinden, köylere hizmetlerde ayrımcılık yapıldığından, bazı bölgelerde arazilerin satış planlarının yapıldığından, tarlalarını, bahçelerini ekememelerinin nedenlerinden, mazot, gübre ve girdi fiyatlarının artmasından, su sorunlarından dolayı dert yanarak, artık liyakat sahibi ve genç birilerinin, özellikle de CHP'nin il genel meclisinde temsil edilmesi gerektiğine inandıklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar, Onur Irgat gibi dürüst, çalışkan ve genç bir ismin, il genel meclisinde yer almasıyla, şehirlerine daha adil ve etkili hizmetlerin getirileceğine inanıyorlar. Onur Irgat ve diğer arkadaşlarının, köylerinin ve şehrinin sorunlarını dinleyip çözüm üreteceklerine güveniyorlar.






karaman hava durumu karaman karaman haber karaman nöbetçi eczane karaman gündem Onur Irgat KARAMAN CHP