Nişanlı çift yangın enkazında altınlarını aradı

TAKİP ET

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde dün çıkan ve 60 hanenin yanarak kül olduğu yangının ardından köylüler yanan evlerinin enkazından değerli eşyalarını kurtarmanın telaşını yaşıyor. 4 ay sonra düğün yapacak olan Uğur Taşçı ve Kübra Palancı çifti, Taşçı'nın yanan evlerinin enkazında altın ve ziynet eşyaları ararken büyük üzüntü içinde oldukları gözlendi.

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde dün öğle saatlerinde bir evde başlayan yangın çevre evlere sıçrayarak büyük bir felaketin yaşanmasına sebep oldu. Yangında 35 bina, 60 ev ile ahır ve samanlıklar yanarak kül oldu. Yangında evleri kül olan ve dört ay sonra düğün yapmayı planlayan Uğur Taşçı ve Kübra Palancı çifti, kül olan baba ocağındaki enkazın altında düğün için hazırladıkları altın ve değerli eşyalarını elleriyle aradılar.

Düğün öncesi son hazırlıklarını tamamlayan çift, düğün için biriktirdiklerini takılarını ve çeyiz eşyalarını baba ocağı olan Nurettin Taşçı'ya ait Dereiçi köyünde bulunan iki katlı evde muhafaza ediyorlardı. Çift bir umut diyerek, kül olan evlerinin enkazında ailesiyle birlikte takılarını aramaya başladılar.