Nihal Tümen, Halk Pazarında Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkan Adayı Nihal Tümen, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün halk pazarını ziyaret etti. Vatandaşlarımızın ve pazar esnafının sorunlarını dinleyerek, göreve gelinmesi halinde yapılacak olan projeler anlatıldı.

Bugün, Karaman'ın sevilen Belediye Başkan Adayı Nihal Tümen, seçim çalışmaları kapsamında halk pazarını ziyaret etti. Beraberinde Belediye Meclis Üyesi Adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazarda vatandaşlarla birebir temas kurarak onların sorunlarını dinleyen Nihal Tümen, gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Halkın beklenti ve taleplerini dikkate alarak, şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için projelerini anlattı ve destek istedi.

 

Nihal Tümen ve ekibinin pazarda gerçekleştirdiği bu ziyaret, halkla doğrudan temas kurarak onların sorunlarını dinleme ve çözüm üretme anlayışını yansıtıyor. Vatandaşlar, adayın samimi ve ilgili tutumundan memnuniyetlerini dile getirerek, desteklerini belirtiyorlar.

Halk pazarı ziyareti, Nihal Tümen'in şehrin her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, kapsayıcı bir belediyecilik anlayışıyla yönetme vizyonunu güçlendiren bir adım oldu.

karaman hava durumu karaman karaman haber karaman nöbetçi eczane karaman gündem