MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI VE MHP YÖNETİCİLERİNDEN GAZETECİLERE VE DEVA PARTİSİ İL BAŞKANINA SALDIRI

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı ve beraberindeki gazetecilere , Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel'in yönettiği grubun saldırısına uğradı.

Olay dün gece 00:10 sularında İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında gerçekleşti. Çay ocağının önünde sohbet eden Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Köpüklü, Mesut Tura ,Mustafa Akbaş, Deva Partisi Karaman il Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Karaman Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Faruk Uflaz’a , Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel’in yönettiği 9 kişilik bir gurup saldırı düzenledi.

Saldırıda Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger yaralandı. Yaralılar Karman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Medya Basın Birliği Başkanı ve aynı zamanda Karaman Olay Gazetesi sahibi Faruk Uflaz yapmış olduğu açıklamada; Şanlı mazisi ve sayısız şehidi bulunan Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerinin yapmış olduğu saldırıyı kınıyorum ve hukuk karşısında hepsinin hesap vereceğini ve Konunda sonunda kadar takipçisi olacağımızı buradan duyurmak istiyorum dedi.