MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Bazı sorunlarımız olabilir, sorunsuz hayat, hayatsız sorun yoktur. Marifet sorunların el birliğiyle, güç birliğiyle çözüme kavuşturulmasıdır. Birlikte çok daha güçlü olacağımız unutulmamalıdır. Hiçbir vatandaşımız enflasyon canavarına ezdirilmeyecektir. Fahiş fiyat artışlarının ekonomik temeli yoktur. Bu kapsamda hükümet dikkatli, dengeli bir mücadelenin içindedir" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar...

"Memurlarımızın emeklilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın ekonomik yararını gözetecek, enflasyona karşı güvenlik kuşağı tesis edecek her adıma sonuna kadar destek vereceğiz."

"Vatandaşımızın cebine ve cüzdanına göz dikenler hesap verecektir. Fiyat etiketlerini sürekli yukarı yönlü güncelleme gayesinde olan vicdansızların iyi niyetinden bahsetmek mümkün değildir."

"Türkiye'nin gelecek rotası 'zilletin' ilkelliği ile değil, 'cumhurun' iradesi ile çizilecektir."

"Çalışmamızın karşılığını 3-5 anketçi müsveddesinden, 5-10 yarım porsiyon aydın ve kiralık kalemden beklemiyoruz. Bunu aklımızdan dahi geçirmiyoruz. Milletimiz duysun, görsün ve taltif etsin yeter diyoruz."

"Demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır."