Mevlid Kandilini Kutladı

TAKİP ET

Öncelikle bütün Karaman halkının mevlid kandili ve cuması mübarek olsun. Rabbim bu günlerin tekrarını sağlıklı ve hayırlısı ile bizlere yaşatsın. Bugün yapılan her dua Allah katında kabul görülmesi dileğimdir.

Bizleri kul olarak yaratan rabbimiz herkese ayrı ayrı dert verip bazen sınav ettiğine kabuluz. Biz buna sınav deriz ve elimizden geldiğince mücadele ederiz. Fakat bazen gerçekten insan olduğumuzu unuttuğumuz oluyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Aksaray da otizmli kardeşlerimize eğitim verilmek için özel olarak hazırlanan sınıflardan, yine aynı kardeşlerimizi o sınıflardan ve okuldan uzaklaştırılmaya yönelik bir kaç insan müsveddesi ayaklanmış, ayaklanma sebepleri ise çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu zannetmesiymiş. Peki o gariplerin günahı ne? Otistik olarak dünyaya gelmesi mi? Hiç mi düşünülmedi o çocukların ailelerinin psikolojileri. İnsanı hayvandan ayıran fazladan bir kromozom vermiş yaradan.

İnsanlığınızı unutmayın. 5 dakikamızın bile garanti olmadığı şu dünyada yapılacak en güzel şey iyi insan olmaktır. Çünkü bu dünyada yaptıklarımızın diğer tarafta alacağı acı bir karşılığı var buda hep aklımızın bir köşesinde bulunsun. Aksaray da yapılan bu olay şahsımı derinden üzmüştür. Otizmli kardeşlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum.
 
Saygılarımla.