MARANGOZLAR ODASI SEÇİMİ YARIN YAPILACAK

TAKİP ET

Karaman marangoz ve mobilya esnafıyla seçim öncesi bir araya gelen ve seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerini anlatan Celalettin BAĞCI, 'Hizmet etmeye talibim. Seçime gelin ve oyunuzu sektörün geleceğine verin' dedi.

BAĞCI, “Sektörün geleceği için çalışacağız” ifadesini kullandı.
Yarın 3 Şubat 2022 Perşembe Günü Piri Reis Kültür Merkezinde saat 10.00 da gerçekleşecek olan Karaman Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Adayı BAĞCI,  esnafın yaşadığı sorunlar ile ilgili çözüm önerilerini meslektaşlarıyla paylaştı.

“Geleceğinize oy verin” diyen BAĞCI, seçime çok kısa bir zaman kala sahaya inen bir anlayışa sahip olmadıklarının altını çizerek,  “Biz her zaman esnafımızın içinde olduk. Aylardır sahadayız ve sorunları, talepleri dinliyoruz. Seçildikten sonra da tüm üyeleri kapsayan toplantılar yapacağız. Oda başkanı seçildiğimde sadece seçim döneminde değil, her zaman esnafımızın yanında olacağım. Çünkü herkes yaşadığımız sıkıntıların farkında. Bu seçime bütün üyelerimizin katılmasını rica ediyorum. Bu seçim bizim için önemli bir seçim.” ifadesini kullandı.