KARDOHAK'DAN ANLAMLI PROJE

TAKİP ET

KARDOHAK (Karaman Doğa ve Hayvanları Koruma Grubu) sokak hayvanları için yapmış oldukları çalışmalar ile dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Grup adına açıklamada bulunan Barış Çağlar

Sevgili Karamanlı Hemşerilerimiz,

Yaklaşık 1 yıldır hayvan sevenlerin katıksız sevgileriyle bir araya geldik… Bu zamana kadar bir dernek olmadık ve olmayı da düşünmüyoruz.

Barış Çağlar sözlerinde,
Bu grubu bir araya getiren ve bir arada tutan yegâne şey hayvan doğa ve insan sevgisidir. Grubumuzda birçok siyasi görüşten insan var fakat bizim birlikteliğimizde siyaset yok. Bu nedenle de birbirimize kenetlenmiş durumdayız. İlk projemizde yapmış olduğumuz eriştelerimizin satışından gelen gelirlerle destekler sağlıyoruz.
 
Kapı kapı dolaşıp yardım toplamıyoruz bize yardımcı olmak isteyenlerden para değil sadece anlayış ve mümkünse sokak hayvanlarına mama istiyoruz. Gönüllü üyelerimizin destekleri bu grubu ayakta tutuyor ve tutmaya da devam edecek.
 
Toplumdan en büyük beklentimiz bize yardımcı olmaları doğayı ve hayvanları sevmeleri onlara biraz daha anlayışlı davranmalarıdır. Çabamızda bu yöndedir. Büyük projelere imza atacağız bunu ilerleyen günlerde herkes görecek ve takdir edecektir kanaatindeyiz.
 
Şu ana kadar 100 civarı gönüllü üyemiz 2 gönüllü veterinerimizle sokak ve barınak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz siz sevgili hemşehrilerimiz de yardım ve desteklerini bekliyoruz. Herkesi sevgiyle kucaklıyoruz. Dedi.