KARAMAN OLAY 16 YAŞINDA

TAKİP ET

Yayın hayatına 10 Ocak 2005 tarihinde başlayan Karamanolay gazetesi ilk günden bu yana okurlarının verdiği destek ve güven ile doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışı misyon edinerek 16. yılı geride bıraktı.

Kuruluşundan bu yana kamuoyunu tarafsız, doğru ve ilkeli bir habercilik anlayışı ile bilgilendiren Karamanolay Gazetesi, bu ilkelerinden taviz vermeden yayın hayatına devam etmektedir.
 
Karamanolay Gazetesi’nin kurulduğu ilk günden bu yana Karaman halkının yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini kaydeden Alternatif Medya Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Oflaz, “Karamanolay; tarafsız, özgür ve yenilikçi yayınlarıyla bazen Karaman gündemini sizlere sunuyor, bazen gündem yaratıyor, bazense gündemin ta kendisi oluyor.

Karamanolay Gazetesi, tarafsız ama Karamana taraf bir yayın kuruluşudur. 10 Ocak 2005 yılında yayın hayatımıza başladığımız günden bugüne siz değerli Karaman halkını yanında olabilmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden halkımızın yanında yer aldık, almaya devam edeceğiz. Gazetemizin kuruluşunun ilk gününden itibaren desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Karaman halkına teşekkürlerimi sunarım” dedi.