Karaman FK, ligin ikinci yarısına puanla başladı

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un ikinci yarı ilk mücadelesinde Menemen Futbol Kulübü'ne konuk olan Karaman Futbol Kulübü, 1-1 skor ile berabere kaldığı maçtan 1 puan ile ayrıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un ikinci yarı ilk karşılaşmasında Menemen FK ile Karaman FK, Menemen İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde devam eden operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan mücadele öncesinde futbolcular asker selamı verdi.

Hayrullah, Alper, Mete, Furkan, Polat, Erdem, Yılmaz, Kadir, İbrahim, Ahmet ve Oktay 11'yle sahaya çıkan temsilcimiz Karaman FK rakibi karşısında ilk yarıda gol şansı bulamadı ve maçın ilk devresi 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Karaman FK, 59. dakikada kazandığı penaltıyı İbrahim Can Köse ile gole çevirirken, 60. dakikada ise Menemen FK futbolcusu Sedat Şahintürk'ün attığı gol ile maçın skoru belirlendi.

Karaman FK, puanını 22'ye yükseltirken bir sonraki lig maçında 21 Ocak 2024 tarihinde Karaman'da Denizlispor'u ağırlayacak










KARAMANFK karaman futbol klübü karamanspor TFF 2. Lig Menemen Futbol Kulübü mememenfk karaman haber karamanolay