KARAMAN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNDEN KARAMAN KENT KONSEYİ KAMPANYASINA DESTEK

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 03 Aralık Dünya Engelliler Gününde Karaman Kent Konseyinin başlatmış olduğu ' İhtiyacın varsa götür; İhtiyacın bitince getir' kampanyasına desdek amacıyla 3 adet engelli tekerlekli sandalyesini Karaman Kent Konseyi Başkanlığına bağışta bulunmuştur.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ Bugün 03 Aralık Dünya Engelliler Günü Engelsiz bir hayat için Karaman Kent Konseyi Başkanı Hüseyin GERÇEK hocamın talebi üzerine, yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereğince 3 adet engelli sandalyesi alarak bugün Kent Konseyi Başkanlığımıza hediye ediyoruz. Burada önemli olan “İhtiyacın varsa götür, ihtiyacın bitince getir “ kampanyası doğrultusunda, tekerlekli sandalye ihtiyacı olanın Kent Konseyinden alması ve ihtiyacı kalmadığı zaman başka ihtiyaç sahiplerinin kullanabilmesi için alınan sandalyeyi iade etmesidir.

Ben bu vesileyle engelli vatandaşlarımızın bedensel engellerinin kalkması; engelsiz bir hayat sürmeleri düşüncesiyle, Karaman Kent Konseyine vermiş olduğumuz bu sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine hayırlı olmasını dilerim. “ dedi. Karaman Kent Konseyi başkanı Hüseyin GERÇEK’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL’a bu katkılarından ve güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, alınan bu tekerlekli engelli sandalyelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.