Karaman Cumhuriyet Başsavcısı değişti

TAKİP ET

HSK hakim ve savcı yer değişikliği sonuç listesini yayınladı. Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesin tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yerinde değişiklik yapıldı. Bu değişiklikler arasında Karaman'da yer aldı.

HSK hakim ve savcı yer değişikliği sonuç listesini yayınladı. Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesin tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yerinde değişiklik yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin yaz kararnamesi ile Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek'in görevine Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan getirildi.

 

YENİ ATANAN DİĞER BAŞSAVCILARIN İSİMLERİ ŞÖYLE:

 

Kayseri: Habib Korkmaz

Eskişehir: Ali Yeldan

Kocaeli: Ferhat Kapıcı

Gaziantep: İsmail Karataş

Şanlıurfa: Cuma Çoban

Çorum: Ahmet Bektaş

Van: M. Nadir Yağcı

Muğla: Oğuzhan Dönmez

Bolu: Ali Keleş

Kırşehir: Soner Aygün

Ordu: Hasan Uçak

Gümüşhane: Tuba Ersöz

Karaman: Ali İhsan Akdoğan

Yalova: Duygu Bayar

Yozgat: Recep Sevgili

Sinop: Mesut Pektaş

Kastamonu: Ercan Ceylan

Bilecik: Burak Olgun

Osmaniye: Uygur Kaan Ansay

Hakkari: Harun Ünlüsoy

Bitlis: Durmuş Ali Karakoca

Kars: Abdullah Amanvermez

Uşak: Bozan Çevik

Adıyaman: Ufuk Mustafa Süren 

 

HSK 1. DAİRE BAŞKANI HALİL KOÇ'TAN AÇIKLAMA

 

HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, tamamladıkları 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararnamesinin, HSK internet sitesinde yayınlanacağını bildirdi. Koç Twitter hesabından yaptığı açıklamada;

"Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi olarak, 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararname çalışmalarını tamamlamış olup birazdan HSK internet sitemizde yayımlanacaktır. Meslektaşlarımızın yeni görevlerini tebrik eder, başarılar dilerim, Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.