Karaman'a Hayırlı Olsun! Drift Alanı ve Maket Hava Aracı Pisti Açıldı

TAKİP ET

Karaman Belediyesi, gençlerin ilgi odağı haline gelecek ve motor sporları ile model uçak tutkunlarının buluşma noktası olacak yeni projelerine bir yenisini ekledi. Drift tutkunlarına özel alan ve model hava aracı pisti, bugün resmi olarak hizmete açıldı.

Karaman Belediyesi'nin desteklediği ve hayata geçirdiği bu önemli projenin açılışı, Urgan Mahallesi ve organize sanayi bölgesi arasındaki serbest bölge alanında gerçekleşti. 29 bin 161 metrekarelik alana sahip olan Drift ve Model Uçak Pisti, motor sporları tutkunlarının ve model uçak meraklılarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Açılış törenine Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve şehrin birçok vatandaşı katıldı. Açılışta yapılan drift gösterileri büyük bir ilgiyle izlenirken, Başkan Kalaycı da drift yapan araçlara binerek vatandaşları selamladı.

Karaman Belediyesi Drift Alanı ve Maket Hava Aracı Pisti, ilerleyen dönemlerde çeşitli organizasyonlara ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bunlar arasında şampiyonalar, mahalli yarışlar, drift festivalleri, araç tanıtımları, otomobil kulübü buluşmaları, yedek parça fuarları, otomobil festivalleri ve ileri sürüş teknik eğitimleri yer alacak. Ayrıca, hobi amaçlı model uçak ve maket hava aracı kullanıcılarına da hitap edecek olan bu tesis, Karaman gençlerinin ve motor sporu tutkunlarının buluşma noktası olmaya aday.

Karaman Belediyesi, gençlerin ve sporun her alanında desteklerini sürdürerek, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlamaya devam ediyor.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16