İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

TAKİP ET

Dünyada ve ülkemizde, önemli gelişme ve değişimlere sahne olan 2022 yılının sonuna geldik

2022 yılı dünyanın kendisini test ettiği bir yıl olarak da tarihte yerini almıştır. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi (Savaşı.) Birçok dengeyi bozmuştur. Ülkemiz açısından üzerinde durmamız gereken önemli konu ise ‘’tahıl’’ konusunda dışa bağımlı bir ülke olduğumuz gerçeğidir. Bu duruma bir anda düşmediğimiz de aşikardır…

Yıllardır yanlış uygulanan tarım politikaları yüzünden bu v.b sonuçlarda kaçınılmazdı. Pandemi süresince önemi anlaşılan gıda ve tarımın ülkemizde ithalata dayalı olması; çok üzücü ve ders çıkarılması gerekende bir meseledir/gerçekliktir. 

Demokrasimizin sürekli geriye gittiği, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının hiç olmadığı kadar yara aldığı, suça göre değil kimliklere göre adaletin evrildiği bir dönemden geçiyoruz. Devleti temsil ile partiyi temsil arasında bir farkın kalmadığı ucube sistemin sonuçlarını hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz…

Bir an evvel Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmenin ne kadar elzem olduğunu daha iyi anladığımız gün gibi güneş gibi de ortadadır.

24 Aralık 2022 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan İl Kongremizi coşkulu ve büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Karaman’ımızda İYİ Parti ailesi, yeni üye ve yöneticileriyle beraber artık daha güçlü ve de kararlıdır. Bu vesile ile Kongremize teşrif eden tüm misafirlerimize ve üyelerimize tekraren teşekkür ediyorum. 

Bizler İYİ Partililer olarak 2023 yılında milletimizle beraber, ülkemizi hak ettiği saygı ve refaha kavuşturma adına tüm enerjimizle çalışacağız. Her türlü baskı ve propagandalara karşı milletimize gerçekleri anlatmaya, ayaklarına gitmeye ve her kesimin sorunlarına ürettiğimiz projelerimizle onlara güven vermeye devam edeceğiz. Hiç kimse merak etmesin milletin hakkı yine millete verilecektir…

2023: Milletimizin yılı olacaktır, Türk Milletinin Yılı Olacaktır; yalandan, dolandan, rüşvetten, adam kayırmadan, liyakatsızlıktan, devlet terbiyesi bilmeyenlerden, Türk Milletinin ve Devletinin itibarını zedeleyenlerden kurtulunmuş bir yıl olacaktır. 

‘’Kahrolsun İstibdat Yaşasın Hürriyet.’’

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 Yılının Dünyaya, Ülkemize ve Karaman’ımıza; barış, refah ve huzur getirmesini yüce Allah’tan diliyor; tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.