İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun 19 Mayıs mesajı

TAKİP ET

İYİ parti Karaman il başkanı İsmet Hatipoğlu 19 Mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı. Hatipoğlu mesajında; Dünyada sayılı ülkelerin kuruluş ve kurtuluş destanları vardır. 19 Mayıs 1919 tarihi ise bu coğrafyada Türk Milleti'nin yazdığı son destanın başladığı tarih olarak; silinmemek üzere zihinlerimize kazınmıştır.

Büyük önder M.Kemal Atatürk'ün Türk Milletinin azmini ve gücünü kendisine tekrar hatırlatarak, kurtuluşa gidecek olan bu yolda, üstün askeri zekası ve lider özelliğiyle milletimize rehber olmuştur. Ülkemiz kurulurken yaşanan bu zorlukları her zaman göz önünde tutarak, 19 Mayısları asla unutmamalı ve atamızın emanetine sahip çıkmalıyız.

Atamız, "Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum" diyerek gençliğe olan inancını ve güvenini vurgulamıştır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bugüne kadar vatanımız uğruna şehit ve gazi olanları minnet ve dua ile anarak tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.
Tüm hemşerilerimi, sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Dedi