İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Nihal Tümene Boynuinceli Yörükleri Derneğinin turnuvasına katıldı

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Nihal Tümene Yapmış olduğu açıklamada ;Her alanda faaliyet gösteren Boynuinceli Yörükleri Derneğinin 4.sünü düzenlemiş oldu futbol turnuvasının final ve 3.lük maçına eşlik etmekten mutluluk duydum. Her ne alanda olursa olsun sporun birleştirici gücünü bir kez daha görmüş olduk. Sporun ve sporcularımızın her zaman destekçisi olma kararındayız.

Projelerimiz arasında Gençlik Merkezlerine de özellikle yer vermemiz spor konusuna önem verdiğimizin bir göstergesidir. Geleceğimiz olan gençlerimizin her alanda olduğu gibi spor alanında  da kendini geliştirmesi hem kendileri hem de Karamanımız için bir kazançtır. Günümüzde maalesef bağımlılık yaşının ilköğretim çağlarına indiği düşünülürse çocuklarımızı korumanın en etkin yollarından biri de spor faaliyetleridir.

Çocuklarımızın, gençlerimizin güvenilir ortamlarda kendilerini geliştirme imkanı bulması, uzmanlardan eğitim alması başlıca hedefimizdir.  Bu amaçla Belediye olarak gerçekleştirmek istediğimiz, sporla ilgili çeşitli projeler geliştiriyoruz. Gençler arasında yaygınlaşmaya başlayan, ülkemizde federasyonu da kurulmuş olan e-spor alanında Belediye takımı kurmak ve sporcularımızı yetiştirmek istiyorum.

Bunun yanında mevcut spor kulüplerimize ve amatör sporcularımıza da destek sağlama konusunda önemli adımlar atmak istiyorum. İYİ Belediyeciliğin esası olarak önemsediği konulardan biri de spordur. Dedi 



karaman hava durumu karaman karaman haber karaman nöbetçi eczane karaman fk İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Nihal Tümene