Hisar sofralarınızı süslüyor!

TAKİP ET

En özel modeller en özel sofralara geliyor. Sofralara sanatı getiren Hisar şimdi masalarınızı süsleyecek. Tüm yemeklerinize sağlık yanında lezzet katan modeller aynı zamanda sofralarınıza da şıklığı getiriyor.

 
Hem görsel olarak tarzınızı yansıtan hem de pratik kullanımı ile kalpleri çelen tencere ve tava modelleri Hisar’da büyük indirimlerle sizlerle buluşuyor. Her biri birbirinden güzel modellerden oluşan yaz indirimi kampanyasında tavalardan tepsilere tencere setlerinden yemek takımlarına aradığınız birçok ürünü bulacaksınız. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile kalite dendiğinde akla gelen ilk marka! Zevkle hazırladığınız yemeklere lezzet katan Hisar tasarımları her zaman olduğu gibi yine en sağlıklı çelik tencere modellerini hazırlıyor. Kimyasal kaplamalar barındırmayan tüm ürünler size hem zaman hem de ısı tasarrufu sağlar. 
 
Tava
Modern sofraların aranan ürünlerinden olan tavalar hem set hem de tekli olarak satılıyor. Hem pratik hem de çok şık. Hisar tava modelleri birbirinden güzel renkleriyle sizleri bekliyor. Kaliteli ve sağlıklı pişirme gereçlerinden olan paslanmaz çelik tava modelleri şimdi en güzel fiyatlarıyla sizler için sunuluyor. Yeni evlenenler ya da mutfağında yenilik yapmak isteyenler için her ihtiyaca yönelik modeller çok uygun fiyatlarla...
 
Tepsi
 
Sunumlarınız her detayı ile kusursuz görünsün. Hisar tepsi modelleri ile her anınıza şıklık katabilirsiniz. Birbirinden güzel ve zarif tepsiler en güzel fiyatlarla sizleri bekliyor. Büyük yaz indirimi ile mutfağınızın her ihtiyacını en uygun fiyata alabilirsiniz. 
 
Tencere seti
Her yere eşit ısı dağıtmasıyla mükemmel yemekler hazırlayan tencereler büyük yaz indiriminde! Tava ve tencereler ile kusursuz ızgara etler pişirebilirsiniz. Tüm yemek çeşitlerinde güvenle kullanabileceğiniz modeller ile başka bir şeye ihtiyacınız yok. Hızlı pişirme imkânı sunan, sağlıklı ve çevre dostu mutfak eşyalarınız Hisar güvencesi ile sizleri bekliyor. Geniş haznesi ve ergonomik kullanım sağlaması ve az yer kaplamasıyla bu modellere bayılacaksınız. Paslanmaz çelik en sağlıklı tencerelerdir. Isıya ve çizilmeye, sert darbelere dayanıklı tencere setleri her yemeğinizde size eşlik edecek.