Genç Başkandan Medya Basın Birliğine ziyaret

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer ve yönetim kurulu üyeleri Medya basın Birliğine nezaket ziyaretinde bulundular.

Medya Basın Birliği başkanı Faruk Oflaz ile sohbet eden DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Burak Demirer konuşmasında;  “Yeni bir partiyiz, ciddi bir teveccüh var. İnsanlarımız ister istemez yeni bir arayış içinde. Çünkü halkımızın çok fazla dile getiremediği ama şikâyetçi olduğu sorunlar mevcut. Bu sorunlara deva olacağımıza inandığımız için yola çıktık.

Ülke siyasetinde liyakati önemsiyoruz. İnsanımız hak ettiği yere geldiği zaman ülkemiz daha iyi yere gelecektir. Bizim iktidarımızda bu olacaktır. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan bu konuda çok hassas. Bakanlığı döneminde her hangi bir akrabasını bir makama getirmiş değil. 13 yıl aynı koltuğu kullanmış, mütevazı, ülkesini seven bir insan.

Alışıla gelmiş bir siyaseti biz istemiyoruz. Her şeyin tartışılabildiği, istişareye açık, yanlış karar alınabildiğini söylenebilecek bir ortam olsun istiyoruz.
Ekonomik durumda da şuan iktidar vekillerinin esnaf gezisi yapabildiğini görmüyoruz. Halkın arasına inip istişare yapabilecek durumda değiller ne yazık ki. İnsanlar bizi ise merak ediyorlar, neler yapabileceğimizi öğrenmek istiyorlar.” Dedi
Medya Basın Birliği Başkanı Faruk Oflaz ziyaretleri için teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.