Gelecek Partisi'nden gazetemize ziyaret

TAKİP ET

Gelecek Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Güven,Yerel Yönetimler ve şehircilik Başkanı Kadir Kurşun, İl Başkan yardımcısı Murat Çınar, Karaman Olay Gazetesi'ni ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Faruk OFLAZ ile bir araya gelen Güven, Gelecek Partisi’nin hedeflerini anlattı ve  farklı bir siyaset kültür anlayışı ile yola çıktıklarına dikkat çekti. Gelecek Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Güven gazetecilerin zor şartlarda görev yaptıklarını, vatandaşların haber alma hakları konusunda kamusal görev yaparak 24 saat çalıştıklarını ifade ederek Gelecek Partisi iktidarında sansürsüz basının ve  özgürlüğün teminatı biz olacağız dedi. Güven, "Halkın içerisindeyiz. Alnımız ak bir şekilde geziyor vatandaşlarımızı dinliyoruz.

Vatandaşlarımız işsiz aç ve geçim sıkınıtısı çekiyor ve partimizi umut olarak görüyorlar. Bu anlamda Gelecek Partisi olarak partimiz vatandaşlarımızı bir potada buluşturan bir parti. Bu yolda bizler kişilerin siyasi görüşüne, etnik kökenine, zenginliğine, yokluğuna bakmaksızın önce ülkem anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. dedi.