EVLİ DÖRT ÇOCUK ANNESİ EVLİ YEDİ ÇOCUK BABASINA KAÇTI

TAKİP ET

Emine Ö., Karaman'da tanıştığı 7 çocuklu Battal isimli birine kaçtı. Eşi Hüseyin Ö. Müge Anlı'nın programına çıkarak eşi Emine Ö.'nın hayatından endişe ettiğini söyledi.


Edinilen bilgiye göre, Karamanlı olduğu öğrenilen evli ve 4 çocuk annesi Emine Ö., 7 çocuğu olan Battal isimli birine kaçtı. Konuyla ilgili olarak Emine Ö.'nın yakınları Müge Anlı’nın Tatlı Sert programına konuk oldu. 

Emine Ö'nın eşi Hüseyin Ö., Battal’ın evli ve 7 çocuk babası biri olduğunu iddia etti. 


BATTAL EVLİ VE 7 ÇOCUK BABASI!


25 yıldır evli olduklarını anlatan Hüseyin Ö. yaptığı açıklamada 43 yaşında olan Emine Ö.ile 4 çocukları 3 de torunları olduğunu söyledi. 
Emine Ö.'nın  kızlarından Cansel Ö. ise; "Her telefonu açtığımda telefonu Battal açıyor. Dışarı olduklarını ve konuşamayacaklarını söylüyor sürekli. Ama arkadan her zaman ses geliyor. Bizi görüştürmek istemiyor. Ben kızı olarak başına birşey gelmesinden korkuyoruz" ifadelerini kullandı. 

BEN BİR DAHA EMİNE'Yİ GERİ İSTEMİYORUM! 


Eşi Emine Ö.'nın hayatından endişe eden Hüseyin Ö.; "Bana bunu yaptıktan sonra bana Emine'yi ben geri istemiyorum. Ben boşanmak istemiyorum. Ben bana bunu yapan birini istemiyorum. Çıksın ortaya, gelsin buraya konuşalım. Ben başına bir şey gelmesinden korkuyorum. O yüzden çıktım buraya yoksa kesinlikle Emine'yi geri istemiyorum" ifadelerini kullandı. 


ANNEMİ SATMASINDAN KORKUYORUZ


Kızlarından Cansel Ö.; "Annemi satmasından korkuyoruz. Battal'ın eşi bize onu genel eve satarlar dedi. Biz iyi mi annem kötü mü onu merak ediyoruz. Ben benim annem zorla mı orada tutuluyor onu merak ediyoruz. Battal ile konuşuyorum bana annen artık benim namusum. Benim soyadımı taşıyor diyor." ifadelerini kullandı.

BATTAL BEY: “BİZ BİRBİRİMİZİ SEVDİK ALDIK!” 


Battal Bey canlı yayına bağlanırken "Biz Emine ile birbirimizi sevdik, evlendik. Biz birbirimizi aldık bitti. Ben evliyim, karım benden boşanırsa boşanır. Boşanmazsa bakarız. Benim tek bildiğim ben Emine'yi seviyorum. Emine beni seviyor. Ben 40 yaşındayım. Emine ile Konya'da Karaman'da iki defa görüştük" ifadelerini kullandı.