ESNAF VE SANATKAR ÇOCUKLARINA TEKİN ÖZEL EĞİTİM KURUMU'NDAN İNDİRİM !

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram UYSAL ve Genel Sekreter Halil İbrahim İNCEKARA Karaman Özel Tekin Eğitim Kurumları yöneticisi Fatih TEKİN ile 28.05.2020 tarihinde bir araya gelerek esnaf çocuklarına indirim anlaşmalarına yönelik İşbirliği protokolü imzaladılar.

Karaman ESOB başkanı Bayram UYSAL protokol ile ilgili yaptığı açıklamada; 
 
“Covid-19 Pandemi sürecinde hepimiz gerek psikolojik gerekse ekonomik yönden sarsıntıya uğradık. Bu sarsıntıdan en değerli varlıklarımız olan yavrularımızı sağ salim çıkarmak, eğitimlerine destek vererek başarılı olmalarını istedik. 
 
Karaman ESOB yönetimi olarak, birliğimize bağlı il genelinde faaliyet gösteren 16 mesleki odamıza kayıtlı yaklaşık 10.000 üye esnaf ve sanatkârlarımızın eğitim gören çocukları için ilimizde özel eğitim hizmeti veren  ve başarılı eğitim faaliyetleri veren Tekin Eğitim Kurumları Yöneticisi Fatih TEKİN  ile görüştük, esnaf çocuklarımıza yönelik protokolümüzü imzaladık. 
 
Birliğimize bağlı esnaf odalarımızın üyeleri Özel Tekin Ortaokulu, Özel Tekin Anadolu Lisesi ve Tekin Özel Öğretim Kurslarından, İNDİRİMLİ FİYAT ÜZERİNDEN  %20 indirim daha kazanma hakkına sahip oldular. 
 
Tekin Eğitim Kurumları Yöneticisi Fatih TEKİN bizlere, pandemi süresince yüz yüze işlenemeyen tüm konuların, kayıt olunduğu takdirde yaz döneminde tekrar edileceğini ve önümüzdeki yıla öğrencilerimizi hazır halde başlatacaklarını da iletti. 
 
Odalarımıza kayıtlı üye Esnaf ve sanatkarlarımız, bu konuyla ilgili tüm bilgileri Esnaf Odaları Birliğimizden, esnaf odalarımızdan ya da odalarımızın  üye kartı ile gidip Tekin Eğitim kurumlarından alabilirler.
 
Bizlere bu imkanı sağlayan Tekin Eğitim Kurumları'nın değerli yetkililerine  teşekkürlerimizi sunarız, protokolün esnaf ve sanatkarlarımıza, eğitim görecek çocuklarımıza ve  Tekin Eğitim Kurumları'na hayırlı olmasını dilerim." dedi.
 
 





karaman esob başkanı bayram uysal tekinkoleji fatihtekin karamanhaber karamanolay karaman