DEMOKRAT PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta Demokrat Parti Genel Merkezi tarafından Karaman İl Başkanlığına atanan Emir Musa BEYDİLİ gazetemize ziyarette bulundu.

Karaman’da Demokrat partinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Beydili. Genel merkezimizin talimatları ile görevimizi yerine getireceğiz. Teşkilatlarımızın tamamı ile bütünleşerek karamanımız için hizmete talibiz. Bizler Demokrat Parti olarak Yapıcı muhalefet görevi üstlenmekteyiz. Siyasete yeni bir soluk getireceklerini dile getiren Beydili açıklamasına şöyle devam etti.

DP il Karaman İl Başkanı Emir Musa BEYDİLİ, görev tebliğ edilir edilmez kolları sıvadık. İşe ilçelerden başlayacağız. Tüm ilçelerimizi karış karış gezip halkımız ile bir araya geleceğiz. Partimizin çalışmalarını ve yol haritasını anlatıp bilgilendireceğiz. Daha sonra merkezde ise gruplar halinde sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Ev ev dolaşarak partimizin çalışmalarını hedeflerini anlatacağız. Ayrıca İşçilerimizle, çiftçilerimizle ve esnaflarımızla da her zaman iç içe olup onların sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayacağız dedi.