Davutoğlu'ndan "Karaman'da parti binası" talimatı

TAKİP ET

Davutoğlu, Karaman ekibine 'İl başkanlığı için bina bakın' talimatını verdi. Ayrıca oluşturulan isim havuzu içinde 'il başkanlığı için de isimler değerlendiriliyor' bilgisine ulaşıldı.

Yeni parti kuracak olan eski Başbakan Davutoğlu, Karaman’da çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti'den istifa eden, kısa bir süre sonra yani Kasım ayı içinde yeni partisini ilan etmesi beklenen Konyalı eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ekibi, Davutoğlu tarafından gelen talimatla Karaman'da il başkanlığı binası araştırmasına başladı.

Ayrıca yeni oluşum içinde yer alabilmek için gelen talepler üzerine oluşturulan isim havuzu içinde bazı isimlerinde il başkanlığı için değerlendirmeye şimdiden tabi tutulduğu öğrenildi.
 
İL BAŞKANLIĞI İÇİN İSİMLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Yeni oluşumun Karaman il başkanlığı için havuzda toplanan bazı isimler üzerinde çalışıldığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. İl başkanlığı için toplumda karşılığı olan, şaibesi olmayan ve siyaseti yakından bilen, herkesin kabul edeceği bir isim üzerinde karar kılanacağı bilgisine de ulaşıldı. Ayrıca yeni oluşumun il başkanı için özellikle “Avukat” kısacası meslek kriterinin olmayacağı da aktarıldı.

Yeni oluşum için nihai kararı ise Davutoğlu'nun vereceği kaydedildi. Alınan bir diğer bilgiye göre Davutoğlu'nun hedefinin il ve ilçe teşkilatlarında tüm meslek gruplarının temsil edilecek bir yapıyı oluşturmak olduğu da öğrenildi.