Çocuğu gibi büyüttüğü kuzusu peşinden ayrılmıyor !

TAKİP ET

Karaman'da hayvan sever bir vatandaşın 10 günlükken yanına alarak biberonla büyüttüğü kuzusu biran olsun peşinden ayrılmıyor. Herkes tarafından çok sevilen kuzu, sahibinin işyerine bile arabayla gidiyor.

İmaret Mahallesi’nde araç kiralama üzerine işyeri bulunan Kasım Bulut, merinos cinsi kuzusunun herkes tarafından çok sevildiğini söyledi.



Daha 10 günlükken kuzuyu yanına aldığını anlatan Bulut, annesi ikiz kuzu doğurduktan sonra bakmayarak öldü. Kuzuda ölmek üzereyken ben yanıma alarak bakmaya başladım. 40 gündür benim yanımda ve onu biberonla besleyerek bu hale getirdim. Şimdi kuzu benim yanımdan hiç ayrılmıyor” dedi.



Kuzu bizi, bizde ailecek kuzuyu çok sevdik diyen Bulut, neredeyse kuzu her gün benimle birlikte işyerime arabayla gelip gidiyor. İşyerinde de kucağıma gelip uyuyor. Ben arada bir işyerimin yakınındaki parka götürüyorum. Burada çimlerin üzerinde dolaşıyor. Buradaki vatandaşlar ve özellikle de çocuklar onu çok seviyor” diye konuştu.



İsim vermedikleri kuzuyu büyüdükten sonra satmayı ve kesmeyi asla düşünmediğini belirten Bulut, onu bir yere vereceğiz ve çoğalmasını onunda yavrularının olmasını sağlayacağız” dedi.