CHP ve ADD suç duyurusunda bulundu!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde bir imamın Mustafa Kemal Atatürk'e karşı hakareti sonucunda, CHP Karaman İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Karaman Şubesi suç duyurusunda bulundu.

CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve yönetimi, ADD Karaman Şube Başkanı Ülkan Şanlıtürk ve yönetimi, CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen ve CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz, Mustafa Kemal Atatürk'e karşı yapılan hakaretler için bugün Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi. 
CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, "Hiç kimsenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmesi kabul edilemez. Atatürk'e hakaret eden, vatana ihanet etmiş demektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına sahip çıkacağız." ifadelerinde bulundu.
ADD Karaman Şube Başkanı Ülkan Şanlıtürk ise, "Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, tüm yurtta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuyor ve bu konunun takipçisi olacağımızı, konunun kapatılmasına asla izin vermeyeceğimizi ilan ediyoruz! Atatürk'e hakaret vatana ihanetir. Vatana ihanet edenler hak ettiği cezayı alana kadar görevimizin başındayız." ifadelerine yer verdi.