CHP Karaman Belediye Başkan Adayı ve Parti Yetkilileri Medya Basın Federasyonu'nu Ziyaret Etti

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, CHP İl Başkanı Recai Evcen, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut ve beraberlerindeki parti üyeleri, Karaman Medya Basın Federasyonu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Karaman'daki siyasi gelişmeler ve partinin hedefleri konuşuldu.

Recep Sertçelik, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Karaman'ın kültürel, tarihi mirası ve sanayisiyle zengin bir şehir olduğunu belirtti. Sertçelik, "Karaman kadim bir şehirdir. Bizler, göreve talip olduk ve Karaman'a sosyal ve ekonomik katkı sağlayacak projelerle bu şehri daha ileri taşımayı hedefliyoruz. Bu vesileyle, gazeteciler gününü kutluyor ve medyanın zor şartlarda çalıştığını biliyor, emeklerine teşekkür ediyoruz. Karaman için gece gündüz demeden çalışmaya hazırız" dedi.

Medya Basın Federasyonu Başkanı Faruk Oflaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Federasyonumuzu ziyaret etmeniz bizi mutlu etti. Karaman'a yapılan güzel çalışmalara her zaman destek verdik. Karaman, bizim doğup büyüdüğümüz yerdir. Medya Basın Federasyonu olarak Karaman'a hizmet etmekten gurur duyuyoruz. İnşallah bu hizmetlerin devamı gelir" şeklinde konuştu.

Ziyaret, yapılan fotoğraf çekimi ile son buldu.



karaman chp karaman recep sertçelik chp karaman belediye başkan adayı karaman haber medya basın federasyonu karaman medyabasın federasyonu