Çeliktaş'tan galericiler sitesine ziyaret

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, Oto Galericiler Sitesi'nde iş yerlerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, Karaman Oto Galericiler Sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ziyarette, esnaflarla bir araya gelen Çeliktaş, işlerinde kolaylıklar diledi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Çeliktaş, esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirtti. Oto Galericiler Sitesinde iş yapan esnafların ekonomik ve ticari başarıları için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını, galericilerin talepleri arasında olan galeri sitesinde bir misafir ağırlanacak yerlerinin olmadıkları, kafe gibi sosyal tesislerin eksik olduklarını bizlere ilettiler. Bizler kazanırsak bu esiklerin biran evvel giderilecektir.

Ziyaretin sonunda esnaflar, Çeliktaş’tan, kendilerine iletilen taleplerin değerlendirilmesini ve çözüme kavuşturulmasını beklediklerini ifade ettiler. 






karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane karaman fk