CELALETTİN BAĞCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

Karaman'da uzun yıllardır Mobilya işi yapan Celalettin BAĞCI, Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Bağcı, meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etmek için bu yola çıktığını belirterek, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı ile odamızı yöneteceğiz” dedi.

Sanayi sitesinde 16 yıla yakın bir süredir hizmet verdiklerini ifade eden Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkan Adayı Celalettin BAĞCI, “350 üyesi bulunan odamızın yönetimine talip olduk. Odamızda geçtiğimiz dönemlerde başkan vekilliği ve çeşitli görevlerde de bulunduğunu beliren BAĞCI, Ayrım gözetmeksizin her bir meslektaşına ve üyesine değer veren, her zaman onların yanında olan, haklarını savunan ve koruyan bir anlayışı prensip edineceğiz” değerlendirmesini yaptı.

‘Kapımız herkese açık olacak’ diyen başkan adayı Bağcı, “Odamızın yönetiminde istişareyi ön planda tutup; meslektaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını çözme noktasında elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Üyelerimize güven veren bir yönetimle hareket edeceğiz. Kongremizin tüm esnaf arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.