BU NE BEKA'YA NE İTTİFAK'A SIĞAR!

TAKİP ET

AK Parti, tüm sandıkların ve geçersiz oyların yeniden değerlendirilmesi için itirazda bulundu. Karaman Merkez İlçe Seçim Kurulu'nun kararı doğrultusunda 9 sandıktaki oylar yeniden değerlendirildi ve itiraz MHP lehine sonuçlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak parti seçmeni ise bu itirazlara tepki göstererek Savaş Kalaycı’nın bir an önce mazbatasını alması ve görevine başlaması gerektiğini dile getirmekte.

Karaman'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin YSK’nın vermiş olduğu sonuçlarına göre, belediye başkanlığını MHP adayı Savaş Kalaycı, aldığı 35 bin 893 oyla kazandı. AK Parti adayı Mahmut Sami Şahin ise 34 bin 842 oy aldı.

İTİRAZLARLA OY FARKI 1.051’E YÜKSELDİ!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  kısa süre önce meydanlarda da dile getirdiği ‘Cumhur İttifakı'nın ruhuna uymayanları istirahate alırız’ sözünüde hatırlatmak gerektiğinin düşünmekteyiz. Mazbata sürecinin uzatılmaya çalıştırılmasının Ne memleketimize, nede gönlümüze bir faydası olacaktır. Karaman seçimini yapmış, Savaş Kalaycı’yı Ehil olarak tayin etmiştir. Seçim bitmiş Savaş Kalaycı Herkesin ve Her kesiminin Başkanı olmuştur.