BİM MÜŞTERİSİNDEN STOKÇULUK İDDİASI

TAKİP ET

Karaman'da Mehmet Gümüş isimli vatandaş sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak zincir market Bim in Fırsatçılık ve stokçuluk yaptığını iddia etti.

Karamanda sabah saatlerinde meydana gelen olayda Zincir market Bim’den süt almak isteyen Mehmet Gümüş isimli vatandaş, Bim yetkilisinden şaşırtan bir cevap aldı. Bim Genel Merkezinden alınan talimat ile koli bazlı satış yapılamadığını adetli satış yapılabileceğini duyan  Mehmet Gümüş bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gümüş paylaşımında Bim in Fırsatçılık ve stokçuluk yaptığını iddia etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin değerlendirmede bulunmuştu. Kurdaki artışlar nedeniyle stok yapanları uyaran Erdoğan "Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz" dedi. Mehmet Gümüş’ün iddiaları doğrultusunda, Cumhurbaşkanımızın bu uyarılarına uymayan Bim yetkililerinin biran önce yaptıkları hatadan geri dönmeleri ve vatandaşlarında mağdur edilmemesi gerekmektedir.