Belediye Kütahyaspor Hesabından Büyük Gaf !

TAKİP ET

TFF 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor, facebook hesabından yapılan bir paylaşımla büyük bir gafa imza attı. Sayfa yöneticileri 'Belediye Kütahyaspor Yol Haritasında' Karaman Belediyespor'u Türkiye haritası üzerinde Ankara'da gösterdi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor, facebook hesabından yapılan bir paylaşımla büyük bir gafa imza attı. Sayfa yöneticileri “Belediye Kütahyaspor Yol Haritasında” Karaman Belediyespor’u Türkiye haritası üzerinde Ankara’da gösterdi.

2020-2021 Sezonu TFF 2. ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan Belediye Kütahyaspor, facebook hesabı üzerinden yaptığı “Belediye Kütahyaspor Yol Haritasında” aynı grupta yer alan Karaman Belediyespor’u Türkiye haritası üzerinde Ankara’da gösterince büyük bir gafa imza attı. Sosyal medyada kimileri bu hataya gülüp geçerken kimileri ise tepki gösterdi. 

 

Kaynak : Spor Detay

 

Bu durum karşısında Karaman Belediyespor sayfası da gereken cevabı esprili bir dille verdi.

 

 

 

belediye kütahyaspor kütahyaspor karamanspor karaman belediyespor karamanoğulları